HYROX®️

Obtížnost
HYROX®️
Dominik Luks - HYROX®️

Dominik Luks

Komplexní trénink 🏋

29.10.2024
17:00 - 18:00
Penalizační zóna od 28.10 17:00
Cena 300.00 Kč

Stali jsme se oficiálním partnerem HYROX. A je nám velkou ctí vám představit oficiální lekce HYROX GROUP CLASS ve VT GYM s certifikovaným koučem HYROX Dominikem Luksem.

Co to je vůbec HYROX?

Hyrox je unikátní a inovativní soutěžní událost, která spojuje běh s funkčním fitness cvičením. HYROX závody probíhají po celém světě, a může se jich zůčastnit kdokoliv.

Cílem HYROX je kombinovat vytrvalostní a silové prvky do jedné výzvy, která testuje fyzickou kondici, sílu a vytrvalost.

HYROX je výzvou pro fitness nadšence a amatérské sportovce, kteří hledají nový způsob, jak prověřit své fyzické, silové schopnosti a posunout své hranice.

HYROX je zábavný způsob, jak se zapojit do komunity lidí, kteří se zajímají o fitness a zdravý životní styl, a najít motivaci k pravidelnému cvičení a zdokonalování své kondice.

Na co se v lekci můžete těšit?

Tahání a tlačení saní, výpady, angličáky, wall bally, veslo, skierg a farmer's carry, echo bike a další. Samozřejmě se budeme zaměřovat i na rozvoj tvé maximální síly.

Takže HYROX je určen jak pro začátečníky tak pokročilé sportovce…

Na naše lekce se může přihlásit tedy úplně kdokoliv, kdo má zájem posouvat své limity na novou úroveň.

KAPACITA: 12 osob, pro zajištění vyšší kvality tréninku.

CENA: 300,- při jednorázové lekci za osobu.

ZVÝHODNĚNÁ CENA: 230,- při zakoupení balíčku na 10 lekcí - 2300,- (platnost balíčku je 3 měsíce). ❗❗❗ - platba pouze HOTOVĚ.

ZRUŠENÍ ÚČASTI NA LEKCI: je nutné minimálně 24hod před lekcí, jinak je storno se 100% poplatkem.

Neváhejte a doražte! Těšíme se na vás. 💪🏻

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)